Olor de naftalina

Les dones han perdut un dret. Per què elles si i ells no? Benvinguts al 1974! No, és que estem parlant d’un retrocés d’uns 30 o 40 anys com a mínim.

I jo em pregunto, i les dones d’aquest partit què hi diuen de tot això? I les filles d’aquests homes, hi estan d’acord amb les decisions que prenen els seus pares?

Ara mateix s’està demostrant que la dreta espanyola esta provocant un retrocés, fomentant una llei totalment innecessària. Aquesta vegada però, no hi ha hagut discussió. S’ha aprovat sense més. El debat sobre si un òvul fecundat ja és un ésser humà o no, ens l’han estalviat. Gràcies. Un debat totalment respectable. Però em sembla que ja l’hauríem de tenir bastant superat, o com a mínim, conquerit. És difícil posar-se d’acord. Es tracte d’un tema tan personal o “de consciència”, com diuen alguns, que ningú hauria de ser capaç de jutjar a un altre pel sol fet de no “estar-hi d’acord”. “No es poden posar límits definits a processos que són seqüencials i sense discontinuïtats”, Daniel Closa, doctor en biologia i investigador. Es tracte d’un procés.

Doncs ara resulta que precisament un grup d’ homes, tenen la solució. I la solució és, la prohibició. Com pot un home entendre un moment com aquest? Avortar sempre és un drama, personal i social. La dona no avorta per caprici sino per necessitat. I imposar una cosa com aquesta, penso que encara és més dramàtic. A cap dona li agrada haver d’arribar fins aquí. 

Preservar la llibertat de les persones, això és el que toca! I en aquest cas, el de les dones, de viure la sexualitat i l’embaràs segons les pròpies creences.

Molt trist tot plegat.

 

Rita Vilà 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Anuncis
%d bloggers like this: