Instagram ha cambiado nuestras vidas

Las redes sociales ya hace unos años que aparecieron en nuestras vidas y han cambiado nuestra forma de vivir. Instagram es una aplicación creada por dos ingenieros; Kevin Systorm y Mike Krieger. Fue lanzada en 2010 y ha tenido un gran éxito hasta el momento. Actualmente tiene más de 11 millones de usuarios.

Esta aplicación y red social sirve para compartir fotos y videos, puedes aplicarle filtros con una estilo vintage.El éxito de esta aplicación se debe a la forma de vida que tenemos actualmente, dónde los smartphones no pueden faltar en nuestras manos.

Para muchos de los usuarios esta aplicación se ha convertido en su diario personal, un recopilatorio de fotografías de sus experiencias diarias, es como una obsesión por mostrar todo lo que haces.

Esta aplicación permite poner hastangs, comentarios, seguir a otros usuarios tener likes… Es una cadena que el usuario incorpora en su rutina diaria.

En Instagram puedes encontrar todo tipo de fotografías, no creo que hace unos años nadie hubiera podido pensar que una foto de tu desayuno, la ropa que te va a poner o una foto de tus zapatos pudiera llegar a tener miles de likes.

 

Cupofcouple-300x300

10817559_1580929028803520_417418585_a

3

Algunas fotografías del instagram: Cup of Couple

 

Hoy en día este tipo de redes sirve para dar a conocer tus aficiones, trabajos, actividades y de una forma muy fácil puedes llegar a hacer contactos, cosa que antes era algo más complicado, en esta red social ser buen o mal fotógrafo ya no importa, lo que si se sabe es que en instagram todo se vuelve más bonito gracias al poder de los filtros.

La verdadera capacidad que tiene instagram es la capacidad que tiene de compartir “la experiencia”, es una nueva forma de mostrarse a la sociedad, no es simplemente una foto de una café, o de tus zapatos, sino es una forma de poder distinguirte de los demás de una forma fácil y accesible para todo el mundo.

Aquí dejo un blog dónde entrevistan algunos usuarios de instagram:

http://www.ignant.de/?s=insta+fav&lang=en

 

Alba Pérez

Anuncis

2 thoughts on “Instagram ha cambiado nuestras vidas

 1. Instagram té coses bones i dolentes. Bones són: el poder establir contacte amb gent d’arreu del món interessats pel material que penges a la teva galeria, ja sigui de la teva vida diària com de la teva feina o del que observes en els teus viatges.

  Però, què passa amb la gent que realment es dedica a la fotografia? Bé, com has dit a Instagram és igual si ets o no fotògraf, i és que amb l’aplicació i tan sols un filtre aplicat passes a tenir una foto “espectacular” que rebrà una gran quantitat de likes. Aquelles persones que realment ens agrada la fotografia i que ens hi dediquem desde fa un munt d’anys, fa mal veure com la fotografia ha perdut tanta consideració. Si realment a Instagram es pengessin aquelles fotografies, les quals les veus i et quedes sorprès, crec que, per part meva, canviaria el meu punt de vista respecte aquesta aplicació.

  Tot i així, no deixo de creure que és molt bona aplicació, donant sempre, la meva opinió.

  Olga Segura Andreu

 2. Paula Marsal

  Personalment, no m’agrada l’esperit de l’instagram, però sí el seu disseny. Per esperit em refereixo a la lectura que em dóna a entendre de la societat actual.

  “… dar a conocer tus aficiones, trabajos, actividades //…// en instagram todo se vuelve más bonito gracias al poder de los filtros.”

  “… compartir “la experiencia”, es una nueva forma de mostrarse a la sociedad, no es simplemente una foto de una café, o de tus zapatos, sino es una forma de poder distinguirte de los demás de una forma fácil y accesible para todo el mundo.”

  Aquestes afirmacions em serveixen per dir que no hi estic d’acord amb la idea que s’ha creat entorn de l’aplicació. Avui dia es vol compartir tot, ja sigui bo o dolent i adornant-ho, en aquest cas, amb filtres. El que vull dir és que es maquilla la realitat, i si s’ha de fer això, per què la publiquem? Hipocresia? Que tothom utilitzi filtres fa que tot s’assembli i li resta personalitat, com la cirurgia estètica.
  Publicar la vida en un entorn a l’abast de tothom vulnera la privacitat i és molt difícil recuperar-la. Tot és un joc divertit fins que van mal dades (i això ho dic en el sentit de publicar treballs, que després apareixen per art de màgia al carrer i tu no en veus ni un cèntim).
  El fet de distingir-se dels altres, tampoc és cert. En el moment que alguna cosa agrada, en sorgiran 10.000 més d’iguals, semblants, derivades o, fins i tot, millorades; i aquest és el fruit de la globalització, que una cosa especial, no ho serà per massa temps.
  Guardar un secret és emocionant, que ho sàpiga tothom, és avorrit.
  En resum: la societat d’avui en dia es concentra en mostrar i aparentar (extrapolant del món instagram) perdent de vista la naturalitat i el misteri de la vida ;D

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Anuncis
%d bloggers like this: