Creativitat, gastronomia, disseny i molt més a Palo Alto Market.

Palo Alto Market és una petita, alhora que enorme iniciativa proposada per un grup de creatius inquiets i amb interès per reivindicar les ganes de fer coses, compartir-les i, alhora, establir-se com a punt de referència per a conèixer altres startups de joves emprenedors. Fa uns anys que podem veure diferents iniciatives que reivindiquen el concepte de mercat com a punt de venda, com a lloc on es reuneix un seguit de gent, es compren productes d’aquí o d’allà, i Palo Alto Market neix per reivindicar-ho.
Un nou mercat per a la ciutat, sofisticat i basat en el concepte de l’street market popular sense deixar de banda l’essència del barri de Poblenou i a la vegada de Barcelona, la creativitat. Un espai lliure i urbà amb un paisatge immillorable on es barreja talent i sensibilitat per a gaudir amb els cinc sentits. Compta amb l’espai i el suport de la Fundació Palo Alto.

Iniciatives com aquestes permeten que petits comerços de la ciutat que han creat joves emprenedors o no, es donin a conèixer en un ambient esplèndid i juntament amb altres semblants. Que joves que viuen el disseny, la creativitat o tot allò que té un punt en comú amb el món artístic s’ajuntin i es coneguin uns als altres. Que diferents cultures convisquin en un mateix espai i que diferents professionals estableixin noves relacions. Tanmateix, joves estudiants poden visitar l’espai, veure diferents professionals i la seva feina i conèixer altres possibilitats futures.

Penso que iniciatives com aquestes són un pas més per cridar l’atenció nacional i internacional i fer veure que Barcelona és una ciutat excepcional en tots els sentits i més en tot allò que té a veure amb el món del disseny. Per altra banda i no menys important, la possibilitat de participar-hi com a comerç, estudi, dissenyador, grup musical, etc. és una gran oportunitat per donar-te a conèixer en un entorn ideal.

Si vols gaudir d’un dia ple d’activitats en un ambient i espai inigualables, Palo Alto Market és la teva pròxima cita. Tot i que la inauguració va patir alguns problemes per temes burocràtics i que va triplicar el número de visitants previstos només en les dues primeres hores, el pròxim esdeveniment es farà el cap de setmana del 3 i 4 de gener del 2015, esperem que amb tot resolt.

PaloAltoMarket tumblr_inline_nezblw2Ois1qkg7du

Helena Artola.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Anuncis
%d bloggers like this: