LES APLICACIONS PER HA SEGUIR “ENGANYANT” ALS MÉS PETITS

Com arriben les aplicacion mòbils en aquestes Festes de Nadal? Com he pogut observar i crec que tothom ho pot veure, avui en día veiem una gran quantitat de nens petits d’entre 5 a 10 anys jugant amb el mòbil del pare o de la mare, o inclús amb el seu propi mòbil.
Aquestes festes degut a una masiva confusió mental, que creen aquets aparells o simplement els nens ” creixen abans en aquets ambits tecnològics.
Aquestes festes ha sortit una aplicació anomenada Santapp, és una curiosa aplicació per a veure que la màgia del nadal arribi a casa, ja que a partir d’aquesta pots portar el Pare Noel o les Reís Mags a partir d’un flash led i un montatge posterior que permet realizar la simulació d’aquest en el mateix espai on vulguis realizar la seqüència, incluint veus que ho fan més original i real per als nens.
Santapp és una manera d´endinçar encara més ” l’engany nadalenc”(en el bon sentit) als nens i nenes que cada vegada més petits ja tenen el seu propi mòbil o tablet i sembla ser que l’utilitzen igual o millor que els pares i mares.
El nadal arriba al mòbil de maneres que ja pots simular una situació de fantasía a una de reial a partir d’aquets.
Actualment, com ja he esmentat anteriorment, podem observar que hi ha una gran quantitat de nens petits que ja tenen mòbil, o tablet ja que avui en dia són els regals per excel.lencia en el Nadal i Reis desde fa uns anys. Les tablets deixant de costat els telefons mòbils, són un dels productes més demanats i comprats en aquestes dates de l’any.
Donat que un 70% dels nens d’entre 5 i 10 anys ja disposen d’una tablet o móbil.
Ara bé, aqui la meva pregunta: On s’han quedat els jocs de taula, o d’entreteniment que sempre han sigut un regal ideal per a nens d’aquesta edad?

 

Marc Comas

Anuncis

2 thoughts on “LES APLICACIONS PER HA SEGUIR “ENGANYANT” ALS MÉS PETITS

 1. Arantxa Gisbert López

  La tecnología, móviles, tablets, etc. son instrumentos muy aptos para el aprendizaje y el desarrollo intelectual y cognitivo pero es cierto que el componente de interelación con otras personas queda relegado y a esas edades es perjudicial ya que luego dificulta la socialización del individuo.

  También afecta la creatividad de los niños, por ejemplo, yo me recuerdo que mi hermano no necesitaba nada para jugar porque según sus palabras el utilizaba su “imaginación” y no se aburría. Ahora aunque les des una tablet los niños se cansan enseguida y siempre como dicen ellos “me aburro”.

  • Paula Marsal

   La creatividad debe estimularse y puede hacerse con cualquier cosa, hasta con una tablet, lo que pasa es que aún no se les ha dado ese enfoque.

   Respondiendo a la pregunta de Marc: On s’han quedat els jocs de taula?
   En la pereza, el cansancio o el poco tiempo de los padres. Un juego de mesa representa diversión en familia, lo que significa que el niño no puede jugarlo solo. Y por ello no hay apps que estimulen la socialización ni la creatividad con el entorno, porque no interesa. El objetivo es que los niños estén absortos en algo y no molesten.
   Por ejemplo, tengo juegos de mesa que me regalaron con 5 años y no toqué hasta los 12, cuando pude jugarlos con amigos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Anuncis
%d bloggers like this: